Η Warner Bros ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η ταινία “Το Αυτό”, έβαλε στα ταμεία του παγκόσμιου box office 500 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω τον «Εξορκιστή» με 441 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.

Οι προβλέψεις για τη νέα προσαρμογή του μυθιστορήματος του Stephen King ήταν πολύ υψηλές πριν καν η ταινία βγει στις αμερικάνικες αίθουσες. Sold-out έγιναν και ορισμένες «πριβέ» προβολές, δείχνοντας ότι επρόκειτο να έχουμε ένα πολύ μεγάλο τριήμερο στις ΗΠΑ. Σήμερα Δευτέρα, οι αριθμοί έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες.

Ο σκηνοθέτης David Gordon Green μετά το «δυνατό» δράμα Stronger που θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους, αλλάζει ύφος και βουτάει στο reboot του θρυλικού Halloween, του John Carpenter.

H Warner Bros. θέλει να γυρίσει ένα spin-off για το origin του Joker με την σκηνοθετική υπογραφή του Τοντ Φίλιπς και τον Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή!
Πρόκειται ίσως για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects που έχουμε ακούσει να προέρχονται από το ανεξάντλητο σύμπαν της DC.

Η κλασική, θρυλική και βίαιη ταινία του Paul Verhoeven, γιορτάζει τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα της, στις 17 Ιουλίου. Με την 30η επέτειο του Robocop να πλησιάζει, το THR πήρε συνέντευξη από τον ηθοποιό Kevin Page (26 ετών τότε), ο οποίος μίλησε για μια από τις πιο βάναυσες σκηνές της ταινίας. 

Όταν έγινε γνωστό πως η New Line απέκτησε τα δικαιώματα του μυθιστορήματος του Stephen King «Το Αυτό», και πως η ιστορία της νέας ταινίας εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μία από τις σκέψεις που ήρθε στο μυαλό των «σκληροπυρηνικών» horror-fans, ήταν εάν η εταιρεία διανομής «επιτρέψει» στον κλόουν Pennywise να μεταμορφωθεί σε άλλον έναν τρομακτικό χαρακτήρα ταινίας τρόμου των 80s και μάλιστα της New Line, τον Freddy Krueger!  

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading