News

Saw: Legacy - Ο Jigsaw επιστρέφει για 8η φορά!

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την ημέρα που η εταιρεία παραγωγής Lionsgate / Twisted Pictures, δώρισε στους horror fans τη ταινία Saw 3D: The Final Chapter. Πρόκειται για την τελευταία ταινίας της «σειράς» Saw, πριν την... επόμενη!

Το Saw: Legacy αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο, μέσα στο Halloween! Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε εισπράξεις σειρά ταινιών τρόμου στο αμερικανικό box office, που έφτασαν τα 870 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως! Το όγδοο μέρος, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του στον Καναδά, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία προβολής στους κινηματογράφους από την Lionsgate.Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής σκοπεύει να προβάλει το Saw: Legacy μέσα στο αμερικανικό Halloween του 2017, για μεγαλύτερες εισπράξεις.

Εκτός από τους παραγωγούς, Oren Koules, Peter Block και Mark Burg, μάθαμε πως την ταινία θα σκηνοθετήσουν τα αδέλφια Michael και Peter Spierig, ενώ το σενάριο έχει την υπογραφή των σεναριογράφων του Piranha 3D,  Josh Stolberg και Peter Goldfinger. Πρόκειται φυσικά για τεράστια αλλαγή, καθώς παίρνουν τα «βαριά σκήπτρα» από τους James Wan και Leigh Whannell, δημιουργούς του θρυλικού πρώτου Saw.Αν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία προβολής του Saw: Legacy, κυκλοφορούν φήμες πως η ταινία θα προβληθεί στις 27 Οκτωβρίου 2017. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, το φιλμ θα «τρομοκρατήσει» τις διεθνείς αγορές στις αρχές του νέου έτους. 

Σύμφωνα με το IMDb, ο μοναδικός ηθοποιός που επίσημα θα παίξει στην ταινία, είναι ο John Kramer (Jigsaw), ενώ υπάρχουν φήμες για επιστροφή του original Jigsaw Tobin Bell και τις συμμετοχές των: Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore και Hannah Emily Anderson.Άπαντες αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Lionsgate, ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν πως δεν θα ξαναδούμε τον δικό  μας Costas Mandylor να ενσαρκώνει ξανά τον ρόλο του ντετέκτιβ Mark Hoffman, καθώς και τον Cary Elwes ως Dr. Lawrence Gordon.

Υπάρχουν αρκετά «σενάρια» που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υπόθεση του  Saw: Legacy. Σύμφωνα με τις φήμες, η ταινία λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Saw 3D (έβδομη ταινία της σειράς), και θα φιγουράρει ένας νέος serial killer!Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το ίντερνετ, θα μάθουμε τη μοίρα των δύο ντετέκτιβ, Hoffman και Dr. Gordon, από όπου και κλείνει το 7ο κεφάλαιο. Να θυμίσουμε ότι ο Dr. Gordon είχε κλειδώσει στο μπάνιο τον Hoffman, ενώ επίσης δεν γνωρίζουμε τι απέγινε ο Dr. Gordon και οι οι μαθητευόμενοι του, Brad και Ryan.

Σκεφτόμαστε πως δύσκολα θα ξεκινούσε νέα ταινία με θέμα τον αγαπημένο μας Jigsaw και πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά έναν... μαθητευόμενο, όπως στα προηγούμενα Saw.Αν οι δημιουργοί θέλουν να «κολλήσουν» ξανά κάποιον «μαθητή» του Jigsaw στο σενάριο, οι επιλογές που έχουν είναι απειροελάχιστες. Δύο εκ των αγαπημένων των fans, που επιθυμούν να επιστρέψουν στο franchise, είναι οι Daniel Matthews (Erik Knudsen) και Diana Gordon (Makenzie Vega), καθώς ουδέποτε μάθαμε τι απέγιναν οι χαρακτήρες αυτοί, ως επιζήσαντες των αρρωστημένων παιχνιδιών του Jigsaw. Το να επαναφέρουν οι παραγωγοί στο παιχνίδι έναν εκ των δύο χαρακτήρων, θα αποκτούσε ενδιαφέρον στη σειρά.Εν κατακλείδι, είναι ευκαιρία, ελέω και της άφιξης του Saw: Legacy, οι fans της σειράς να φρεσκάρουν τη μνήμη τους με ένα μαραθώνιο ταινιών Saw, μέχρι να τη μεγάλη στιγμή που θα απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη την 8η συνέχεια του επιτυχημένου franchise.

Δείτε το teaser του Saw: Legacy

 

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading